Betrouwbare Stappen Om Het E-Mailadres Op Amazon Te Wijzigen

Bent u op zoek naar betrouwbare stappen om het e-mailadres op Amazon te kunnen wijzigen? Welnu, u zou er nooit spijt van krijgen om naar deze site te komen, want hier vindt u alleen nuttige stappen. Maar als u ook andere gerelateerde vragen heeft, kunt u bellen met het Amazon nummer. En de ijverige experts zullen u onmiddellijk de benodigde oplossingen bieden.

Als u uw Amazon-e-mailadres wilt wijzigen, om veiligheidsredenen of gewoon omdat u een ander e-mailadres voor uw account wilt gebruiken, hoeft u alleen de genoemde stappen als instructies te volgen.

 Allereerst moet u zich op uw computer aanmelden bij uw Amazon-account.
 Vervolgens moet u naar het gedeelte ‘Account en lijsten’ gaan en vervolgens de knop ‘Uw account’ selecteren.
 Hierna moet u op de volgende pagina op de optie ‘Inloggen en beveiliging’ klikken.
 En nu moet u uw wachtwoord in het gegeven veld invoeren wanneer u daarom wordt gevraagd en dan hoeft u alleen maar op de knop ‘Aanmelden’ te klikken.
 U moet ook naar het e-mailgedeelte gaan en op de knop ‘Bewerken’ klikken.
 Nu moet je het nieuwe e-mailadres dat je wilt gebruiken in het veld ‘Nieuw e-mailadres’ invoeren, hierna moet je het hieronder opnieuw invoeren om het te bevestigen.
 U moet ook uw wachtwoord invoeren om de wijzigingen te bevestigen, evenals de beveiligingstekens die hieronder worden weergegeven.
 Eindelijk, eindelijk, hoef je alleen maar op de knop ‘Wijzigingen opslaan’ te klikken om de gemaakte wijzigingen op te slaan.

En nu nadat uw e-mailadres is gewijzigd, ontvangt u een bevestigingsmail. En dan kun je het nieuwe e-mailadres gebruiken om in te loggen op je account en ontvang je ook tracking-updates.

Wanneer u klaar bent met het volgen van het bovenstaande proces, zou u helemaal goed moeten zijn om weer toegang te krijgen tot uw account. Als u echter een probleem ondervindt, kunt u altijd bellen Amazon nummer. De efficiënte technici zullen u dan zeker begeleiden bij verdere oplossingen.