Hoe Bel Je Via Een Echo Met Amazon’s Alexa?

Heb je goede hulp nodig om te kunnen bellen via een echo met Alexa van Amazon? Dan zou je het fijn vinden om te horen dat je in deze blog binnen de kortste keren geholpen wordt. En als u andere Amazon vragen heeft, kunt u het Amazon bellen. Dan zullen de in aanmerking komende experts u zeker de benodigde oplossingen bieden.

Stap1- Ten eerste moet je Alexa verbinden met je telefoon met de Alexa app.

Nadat je Alexa hebt gedownload of bijgewerkt, moet je de onderstaande stappen volgen om je echo met de smartphone te koppelen.

 U moet beginnen met het openen van de Alexa app en vervolgens de opties ‘Apparaten> Echo en Alexa’ selecteren.

 Hierna moet u uw apparaat selecteren.

 En dan moet je ook de optie ‘Bluetooth apparaten > Een nieuw apparaat koppelen’ selecteren.

TIP: Als je wilt, kun je de Amazon Echo Connect ook gebruiken met je huistelefoonlijn als je dezelfde mogelijkheden wilt hebben als wanneer je een ander Echo apparaat gebruikt.

Stap 2- Vervolgens moet u uw nummer bevestigen

Nadat u de nieuwste versie van de app hebt ontvangen, wordt u ook gevraagd om uw telefoonnummer te bevestigen. U hoeft alleen uw telefoonnummer in te voeren en vervolgens de 6 cijferige code in te voeren die Amazon u sms’t om ervoor te zorgen dat het nummer van u is.

En als u de tweefactorauthenticatie hebt ingesteld op uw email account, dan is dit ongeveer hetzelfde proces.

Om nu te kunnen ontdekken met wie u kunt praten, moet u het volgende doen;

 Je moet eerst de Alexa app openen en vervolgens op het pictogram ‘Communiceren’ onderaan het scherm tikken.

 Hierna moet je het ‘Persoon’-pictogram selecteren bovenaan de pagina in de rechterbovenhoek. Als u dit doet, wordt een lijst weergegeven met uw contacten die hun Alexa app hebben bijgewerkt.

U zou nu helemaal klaar moeten zijn om dezelfde toegang te krijgen. Als u echter problemen ondervindt, moet u contact opnemen met het Amazon Bellen Telefoonnummer Nederland. De ijverige technici zullen u dan onmiddellijk begeleiden met verdere instructies.