Hoe bevestig je meerdere zendingen met feeds in Amazon?

Wil je meerdere zendingen kunnen bevestigen met Feeds in Amazon? Dan wordt je in deze blog zeker wegwijs gemaakt met de meest geschikte oplossingen. En als u nog andere gerelateerde vragen heeft, kunt u op elk gewenst moment het Amazon Customer Care nummer bellen. Dan zullen de hooggekwalificeerde experts u dienovereenkomstig helpen.

Volg de onderstaande stappen om de verzendbevestigingen op Amazon te downloaden, bewerken en uploaden:


 U moet eerst een kopie van de optie ‘Verzendbevestigingssjabloon’ downloaden en opslaan. Vervolgens moet u de instructies op het tabblad ‘Gegevensdefinities’ en de kolom ‘Waarden accepteren’ en eventuele andere ‘Belangrijke opmerkingen’ net onder de tabel bekijken. U moet ook de ‘Verklarende woordenlijst verzendingsbevestiging’ bekijken.

 En dan moet u op het tabblad ‘Verzendbevestiging’ uw verzendgegevens invoeren, zoals het invoeren van de verzenddatum, alle kolommen instellen op ‘Tekst’-formaat, dan moet de sjabloon voor de verzendbevestiging validatiemacro’s bevatten om de sjabloon correct in te vullen , enzovoort.

 Wanneer u nu de eerder bestaande verzendinformatie bijwerkt, moet u de volgende optie selecteren op basis van de resultaten die u nodig hebt.

• De Overschrijf eerder bestaande gegevens en het Tracking-nummer

• Dan ‘Bestaande gegevens niet overschrijven’

• Verwijder de eerder bestaande gegevens.

 Vervolgens moet u op de knop ‘Opslaan als’ klikken en ‘Tekst’ selecteren in de lijst met bestandstypen. Maar als u een waarschuwing ziet ‘Het geselecteerde bestandsformaat ondersteunt geen werkmappen die meerdere werkbladen bevatten, dan moet u op de knop ‘Ja’ klikken.

 Nu moet u in het gedeelte ‘Seller Central’ in het menu ‘Bestellingen’ de optie ‘Bestellingsgerelateerde bestanden uploaden’ selecteren.

 Klik vervolgens op het tabblad ‘Verzendbevestiging’, rechts onder ‘Upload uw verzendbevestigingsbestand’ op ‘Bladeren’.

 U moet nu uw opgeslagen sjabloon zoeken, het bestand selecteren en vervolgens op ‘Openen’ klikken.

 Ten slotte hoeft u alleen maar op de knop ‘Nu uploaden’ te klikken om uw bestand naar Amazon te uploaden.

Als je eenmaal klaar bent met het doorlopen van het bovenstaande proces, zou je allemaal goed moeten zijn om toegang te krijgen tot hetzelfde. Maar als u problemen ondervindt, moet u contact opnemen met het Amazon Klantenservice telefoonnummer. De monteurs staan ​​24/7 voor u klaar en begeleiden u met verdere oplossingen.