Hoe De Amazon Prime Video App Op Android Downloaden?

Wil je de Amazon Prime Video-app downloaden op een Android apparaat? Nou, dan moet je weten dat dit gewoon de perfecte plek voor jou is. En als je ook andere gerelateerde problemen hebt, kun je altijd bellen op het Amazon Nummer. Dan voorzien de meest efficiënte experts u in een mum van tijd van de benodigde oplossingen.

Volg de onderstaande stappen om de Amazon Prime Video-app op je Android te downloaden:


 Allereerst moet u de Google Play Store op uw Android-apparaat openen.

 En dan moet je ‘Amazon Prime Video’ invoeren in het veld ‘Zoeken’ en het selecteren wanneer het op het scherm verschijnt.

 Vervolgens moet u op de knop ‘Installeren’ tikken.

 En nu zal de app downloaden en installeren op uw apparaat. U hoeft alleen maar op de knop ‘Openen’ in het installatiescherm te tikken om de app te starten, of u kunt op de ‘Home’-knop op uw apparaat drukken en de app vinden door naar de rechterkant van het scherm te vegen. Als je het echter niet ziet, kun je het vinden in de la van de apps.

Om Prime video’s op uw Android apparaat te bekijken, moet u deze stappen volgen:

 Je moet eerst de Prime Video-app op je Android-apparaat vinden en dan moet je hem openen.

 Hierna wordt u mogelijk gevraagd om u aan te melden met uw Amazon account als u dat nog niet heeft gedaan, waarna u zich moet aanmelden bij uw account.

 Je moet nu video’s selecteren om te bekijken vanaf het startscherm om direct te beginnen met kijken of je kunt ook naar ‘Opnemen bij Prime’ scrollen om video’s te bekijken die bij je lidmaatschap zijn inbegrepen. En als je wilt, kun je de optie ‘Gratis voor mij’ in de rechterbovenhoek inschakelen om video’s uit te filteren waarvoor extra kosten moeten worden betaald.

 Selecteer ten slotte de film die u wilt bekijken en tik vervolgens op het blauwe pictogram ‘Film afspelen’ om de video onmiddellijk te streamen.

U zou nu helemaal klaar en klaar moeten zijn om hetzelfde gemakkelijk te openen. Maar als u problemen ondervindt, kunt u op elk moment contact opnemen met het Bellen Amazon Klantenservice Nederland. En de ijverige technici zullen u meteen helpen met verdere oplossingen.