Hoe de filtersectie op Amazon beheren?

Wil je leren hoe je het filtergedeelte op Amazon beheert? Dan wordt u in deze blog wegwijs gemaakt met de nodige oplossingen. Maar als u gerelateerde vragen heeft dan kunt u bellen met het Amazon Klantenservice telefoonnummer. De efficiënte experts zullen u dan absoluut betrouwbare oplossingen bieden.

Volg de onderstaande stappen om een ​​filter op Amazon in of uit te schakelen:

 Allereerst moet u op de analysepagina de optie ‘Filter’ kiezen die op de werkbalk staat.

 En dan in het deelvenster ‘Toegepaste filters’ moet u het selectievakje gebruiken om het filter in of uit te schakelen. U zult zien dat het uitgeschakelde filter grijs wordt weergegeven.

En om nu de filtercriteria te wijzigen, moet u de genoemde procedure volgen om een ​​filter te wijzigen:

 Allereerst moet u op de analysepagina de optie ‘Filter’ op de werkbalk kiezen.

 En nu moet u in het deelvenster ‘Toegepaste filters’ het filter kiezen dat u wilt wijzigen. En als u dit doet, worden de details van het filter weergegeven.

 Daarna moet u de instellingen die u wilt wijzigen wijzigen.

 En dan moet je de knop ‘Solliciteren’ kiezen.

U kunt deze stappen volgen om het filterbereik te wijzigen:

Voordat u begint, moet u weten dat u het filtermenu kunt gebruiken om het bereik van een filter in te stellen op één, meerdere of alle visuals in de analyse die gebruikmaken van de gegevensset waarop het filter is gebaseerd. Standaard wordt een filter echter alleen toegepast op de visual die is geselecteerd toen het filter werd gemaakt.

 Kies nu op de analysepagina voor ‘Filter’ op de tool; bar.

 Kies vervolgens in het deelvenster ‘Toegepaste filters’ het filter dat u wilt wijzigen.

 Ten slotte moet u in het filtermenu kiezen voor ‘Alle toepasselijke visuals, alle visuals van deze dataset, sommige visuals of alleen deze visuele optie.

Als u klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande stappen, zou u er gemakkelijk toegang toe moeten hebben. En als u problemen ondervindt, neem dan contact op met Amazon Klantenservice nederland. De technici zullen er zijn om u te helpen met de benodigde oplossingen.