Hoe Download Ik Meerdere Nummers Uit De Amazon Bibliotheek?

Wil je leren hoe je meerdere nummers uit de Amazon-bibliotheek kunt downloaden? Dan zou je heel blij zijn dat je deze blog hebt gevonden. En als u ook andere vragen heeft, kunt u gerust bellen op het Amazon Customer Care-nummer. Dan bieden de zeer ervaren experts u direct de meest geschikte oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om meerdere nummers uit de Amazon Music Library te downloaden:

 Allereerst moet u in een webbrowser naar Amazon navigeren en vervolgens inloggen op uw account. Daarna moet je de ‘Accounts en lijsten > Muziekbibliotheek’ selecteren.

TIP: En als je wilt, kun je ook naar music.amazon.com gaan om rechtstreeks naar Amazon Music te gaan.

 Nu wordt u naar Amazon Music gebracht – hier vanuit de bovenste menubalk moet u de opties ‘Bibliotheek> Muziek’ selecteren.
 En dan moet je ook een categorie selecteren zoals ‘Nummers, albums of artiesten’ om je muziek weer te geven.

OPMERKING: Als je meerdere nummers wilt downloaden, kan het helpen om te ordenen op ‘Albums’. En als je het herkent aan ‘Songs’, dan zul je tracks afzonderlijk moeten downloaden.

 U moet nu met uw muis over het album gaan dat u wilt downloaden, en vervolgens het pictogram ‘Drie stippen’ selecteren en ook de knop ‘Album bekijken’ kiezen.
 Hierna moet u het pictogram ‘Drie stippen’ selecteren en vervolgens de knop ‘Downloaden’ kiezen.
 Eindelijk, eindelijk, als je hebt georganiseerd op ‘Songs’, dan moet je naast het nummer dat je wilt downloaden, het pictogram ‘Drie stippen’ selecteren en vervolgens de knop ‘Downloaden’ kiezen. Dit proces moet je doen voor elk nummer dat je wilt downloaden.

Wanneer u klaar bent met het volgen van het bovenstaande proces, zou u tevreden en goed moeten zijn om hetzelfde zelf af te handelen. Maar als u problemen ondervindt, kunt u zonder twijfel contact opnemen met het Amazon Bellen nummer Nederland. Dan zullen de getalenteerde technici u meteen begeleiden met verdere benodigde oplossingen.