Hoe Een Best Ellingsitem Van Amazon Annuleren?

Amazon Who is het populaire online bezorgplatform waarmee je probleemloos kunt winkelen. Je hebt de mogelijkheid om fysieke artikelen te annuleren, evenals bestellingen die nog niet zijn ingevoerd in het verzendproces op Amazon. Als je regelmatig bestellingen annuleert, kan een Amazon je blokkeren, dus annuleer bestellingen alleen soms. Hey Siri bestelling of verkeerd item per ongeluk, je kunt de bestelling gemakkelijk annuleren, zo eenvoudig proces

Artikelen en bestellingen kunnen worden geannuleerd door de onderstaande stappen in dit artikel van Amazon helpdesk Nederland te volgen.

Stappen om een ​​bestelling bij Amazon te annuleren

  1. Open uw Amazon-account en tik van boven of onder op het Hamburger-pictogram.
  2. Navigeer naar het gedeelte Uw bestellingen door op de optie Bestelling te tikken.
  3. Kies vervolgens de bestelling die u wilt annuleren uit de lijst.
  4. Selecteer Bestelling annuleren in het vervolgkeuzemenu.
  5. Om een ​​artikel van uw bestelling te annuleren, vinkt u het selectievakje aan naast het artikel dat u wilt verwijderen.
  6. Om de hele bestelling te annuleren, selecteert u alle goederen op de winkelwagenpagina.
  7. Als u klaar bent, klikt u op Aangevinkte items annuleren.
  8. Houd er rekening mee dat u mogelijk de optie Annulering aanvragen ziet voor bestellingen van verkopers. Als Annulering aanvragen niet meer wordt weergegeven, neem dan contact op met de verkoper voor verdere instructies.
  9. U kunt ook controleren of de bestelling is geannuleerd door naar Uw bestellingen in uw account te gaan.
  10. Bestellingen die met succes zijn geannuleerd, verschijnen in het gedeelte Geannuleerde bestellingen van de detailpagina van de bestelling.

Let op: Er verschijnt een bevestigingsbericht op uw scherm nadat u uw annuleringsverzoek heeft ingediend. Uw communicatiecentrum wordt ook bijgewerkt met een kopie van het bericht dat u hebt ontvangen.

Als je Bestelling annuleren niet ziet staan ​​naast de bestelling die je wilt annuleren, is het mogelijk dat Amazon deze al naar je heeft verzonden. Om deze levering te annuleren, gaat u naar Uw bestellingen en selecteert u Pakket volgen, gevolgd door Deze levering annuleren. We hopen dat het proces behulpzaam was en dat je je bestelling zonder problemen hebt geannuleerd. Bel ons op onze Amazon klantenservice Telefoonnummer als de stappen niet werken en je een bestelling bij Amazon niet kunt annuleren.