Hoe Kan Ik De Taal Op Amazon Wijzigen Met Een Desktop?

Wil je de taal op Amazon kunnen wijzigen via je desktop? Dan ben je zeker op de perfecte website beland en word je hier binnen no-time geholpen. En als u ook hulp nodig heeft bij andere Amazon-problemen, kunt u zonder aarzelen direct bellen met het Amazon nummer. Dan zal het in aanmerking komende team u de meest relevante oplossingen bieden.

OPMERKING: u moet weten dat als Engels niet uw eerste taal is, het moeilijk kan zijn om door de Amazon-website te navigeren. Het mooie is daarom dat je de taal op de desktop gemakkelijk kunt wijzigen.

De volgende genoemde stappen zijn om de taal van uw Amazon-account te wijzigen via het bureaublad; je hoeft alleen maar de instructies te volgen om het goed te doen:

  • U moet eerst zoeken naar het vlagpictogram dat zich direct naast de zoekbalk bovenaan de Amazon-website bevindt. Zoals in sommige landversies, kan er een wereldbolpictogram op dezelfde plaats staan. U moet weten dat er een tweeletterige code boven de wereldbol staat die de huidige taal van de website aangeeft.
  • Nadat u dit gedaan heeft, moet u met uw muis over het vlag- of wereldbolpictogram gaan om de lijst met beschikbare talen te zien. Er kunnen verschillen zijn op verschillende Amazon-sites als het gaat om het aantal beschikbare talen, maar dit hangt af van het land waarin u zich bevindt.
  • U moet nu uw voorkeurstaal selecteren en vervolgens de aangebrachte wijzigingen bevestigen.
  • En als u vervolgens de taal weer naar Engels wilt schakelen, kunt u dit eenvoudig doen door het proces te herhalen en ook ‘Engels’ te selecteren.
  • Als u ten slotte het wereldbolpictogram naast de zoekbalk niet kunt zien, betekent dit dat de website slechts in één taal beschikbaar is.

Je zou nu helemaal klaar moeten zijn met de bovenstaande stappen en in staat moeten zijn om hetzelfde zelf te doen. Als u echter problemen ondervindt, kunt u bellen Amazon nederland servicenummer. De technici zijn dan direct beschikbaar om u te begeleiden met verdere passende oplossingen.