Hoe Kan Ik Nummers Van Amazon Downloaden Voor Offline Afspelen?

Bent u op zoek naar de meest geschikte stappen om nummers van Amazon te downloaden voor offline afspelen? Nou, dan zou je blij moeten zijn, want je hebt eindelijk de perfecte plek bereikt, en hier wordt je meteen geholpen. Maar als u ook andere Amazon-vragen heeft, kunt u zonder aarzelen het Amazon Klantenservice nummer bellen. Dan is het hoogopgeleide team van experts direct beschikbaar om u van het nodige te voorzien.

OPMERKING: u moet weten dat de instructies die hier worden gegeven voor de iOS-app zijn; de procedure is echter niet dezelfde als voor de Android-app.

Hieronder volgen de stappen om nummers van Amazon te downloaden voor offline afspelen met uw mobiele iOS-app; u hoeft alleen maar zorgvuldig te volgen om nauwkeurige resultaten te krijgen:

 Allereerst moet u de mobiele Amazon Music-app downloaden, installeren en openen.
 Vervolgens moet u zich aanmelden bij uw Amazon-account, waarna uw Amazon Music Prime wordt geopend.
 En dan moet je op de optie ‘Bibliotheek’ tikken om een ​​nummer uit je bibliotheek te kiezen om te beginnen met downloaden.
 Dan moet je ook op de ‘Meer opties’ tikken naast het nummer dat je wilt downloaden.
 En nu moet je op de knop ‘Downloaden’ tikken. En dan wordt het nummer toegevoegd aan je downloadwachtrij.
 Nadat je dit hebt gedaan, moet je ook op de knop ‘Zoeken’ tikken om een ​​nummer te zoeken om te downloaden.
 Nu moet je de naam van het nummer typen en het vervolgens selecteren in de zoekresultaten.
 Eindelijk, eindelijk, je hoeft alleen maar op de ‘Meer opties’ te tikken, de drie verticale stippen direct naast het nummer, en dan moet je op de knop ‘Downloaden’ tikken.

Als u eenmaal klaar bent met het volgen van het bovengenoemde proces, zou u tevreden en goed moeten zijn om hetzelfde op elk moment zelf af te handelen. Als u echter problemen tegenkomt, moet u contact Amazon Bellen nummer. De technici zorgen er dan voor dat u verder geholpen wordt met passende oplossingen.