Hoe Stel Ik Een Amazon Tablet In Op De Kindermodus?

Wil je een Amazon Tablet kunnen instellen op Kids Mode? Als dat zo is, zou je blij moeten zijn, want je hebt zeker de juiste blog gevonden. En als u ook andere gerelateerde problemen heeft, kunt u contact opnemen met het Amazon Nummer. Dan bieden de efficiënte experts u in een mum van tijd de beste oplossingen.

Volg de genoemde stappen om uw Amazon tablet in de kindermodus in te stellen:

 Allereerst moet je de ‘Amazon Kids-app’ openen en als je deze niet op je startscherm ziet, moet je deze downloaden van de Amazon Appstore.

 Vervolgens moet u op ‘Gebruik kinderen met uw eigen inhoud’ tikken. En als alternatief kunt u ervoor kiezen om u aan te melden voor Amazon Kids +. Een ‘Amazon Kids+’ account is echter niet nodig om een ​​kinderprofiel aan te maken.

 Je moet nu op ‘Een nieuw profiel toevoegen’ tikken of je kunt een kinderprofiel kiezen als je er al een hebt ingesteld. Wanneer u nu een account aanmaakt, moet u de naam en geboortedatum van uw kind opgeven. En als uw apparaat geen wachtwoord heeft, wordt u gevraagd er een te maken.

 Daarna moet je op de optie ‘Meer informatie’ tikken om meer te lezen over de verschillende functies die je kunt bedienen, of gewoon op de knop ‘Doorgaan’ tikken.

 En dan moet je de schuifregelaar gebruiken om een ​​toegangsniveau te kiezen. Rechtsonder kunt u afzonderlijke functies schakelen. Je hoeft alleen maar op de knop ‘Doorgaan’ te tikken als je tevreden bent.

 Je moet nu kiezen tot welke apps je toegang wilt geven op het kinderprofiel en vervolgens op ‘Doorgaan’ tikken.

 U moet ook kiezen hoe u meldingen over de activiteiten van uw kind wilt ontvangen en vervolgens op ‘Doorgaan’ tikken.

 Eindelijk kom je op het startscherm voor Amazon Kids, dus niet elke keer dat je naar de kindermodus wilt overschakelen, hoef je alleen maar de Amazon Kids-app te openen en op het kinderprofiel te tikken.

Zodra u de bovenstaande instructies hebt voltooid, zou u allemaal goed moeten zijn om hetzelfde gemakkelijk aan te pakken. Maar als u een probleem ondervindt, moet u contact opnemen met het Amazon Telefoonnummer Nederland. De technici zijn er dan om u te begeleiden met verdere passende oplossingen.