Hoe Stel Ik Nabest Ellingsproducten In Op Amazon?

Heb je hulp nodig om back-order producten op Amazon te kunnen opzetten en ben je daarom op zoek naar betrouwbare oplossingen? Welnu, dan moet je weten dat je zeker op de perfecte plek bent gekomen, want hier wordt je alleen begeleid met de beste oplossingen. En als je ook andere gerelateerde vragen over Amazon hebt, kun je altijd contact opnemen met het Amazon nummer. Dan bieden de hooggekwalificeerde experts u meteen de benodigde oplossingen.

Hieronder volgen de stappen voor het instellen van de nabestellingsproducten op Amazon:

 Allereerst moet u beginnen met het selecteren van ‘Voorraad’ en vervolgens op de optie ‘Voorraad beheren’ klikken.

 Vervolgens moet u zoeken naar de SKU waarvoor u back ordering wilt instellen en vervolgens op de knop ‘Bewerken’ klikken.

 Nadat je dit hebt gedaan in het tabblad ‘Aanbieding’, moet je op het ‘Kalenderpictogram’ klikken, dit bevindt zich direct naast het veld ‘Restockdatum’ om een ​​datum te selecteren waarop het product weer beschikbaar en klaar voor verkoop zal zijn.

 En nu zou je op de knoppen ‘Opslaan en voltooien’ moeten klikken.

Als u nu nabestellingsproducten op Amazon wilt instellen met behulp van het uploaden van het inventarisbestand, kunt u de onderstaande stappen volgen;


 Je hoeft alleen maar eerst de categoriespecifieke ‘Voorraadbestandssjabloon’ te downloaden.

 En dan vul je in de kolom ‘RestockDate’ de datum in waarop het product weer in de winkel ligt. U moet ook waarden opgeven voor de volgende vereiste kolommen; zoals SKU Artikelprijs en Hoeveelheid. En dan moet u ‘PartialUpdate’ invoeren in het gedeelte ‘UpdateDelete’.

 Daarna moet je in de ‘Seller Central’ ‘Voorraad’ selecteren en op de optie ‘Producten toevoegen via upload’ klikken.

 Eindelijk op de pagina ‘Producten toevoegen via upload’ kunt u doorgaan en uw inventarisbestand uploaden.

Als je klaar bent met het doorlopen van het bovenstaande proces, zou het allemaal goed moeten zijn om hetzelfde de volgende keer zelf te doen. Als u echter een probleem tegenkomt, moet u contact opnemen met het Amazon Bellen Telefoonnummer Nederland. De monteurs helpen u dan zo snel mogelijk met verdere passende oplossingen.