Hoe verzend je meerdere zendingen voor bestellingen op Amazon?

Wil je meerdere zendingen kunnen versturen voor bestellingen op Amazon? Dan ben je hier aan het juiste adres en word je goed geholpen. Maar als u andere vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met het Amazon Customer Care-nummer. De in aanmerking komende experts zullen onmiddellijk beschikbaar zijn om u te helpen met het nodige.
Volg de onderstaande stappen om meerdere zendingen voor één bestelling in Amazon te verzenden:

 Allereerst, nadat u de verzending voor één bestellingspakket hebt bevestigd, rechts onderaan de pagina ‘Zending bevestigen’, klikt u op de knop ‘Een pakket toevoegen’.

 Vervolgens moet u in het vervolgkeuzemenu ‘Artikelen in pakket’ het juiste aantal artikelen in dat pakket selecteren. Waarna de overige artikelen automatisch naar het andere pakket worden verplaatst.

 Vervolgens moet u de ‘Verzenddatum, naam vervoerder, verzendservice, verzendadres (het adres van waaruit u de bestelling hebt verzonden) en de tracking-ID invoeren.

 En nu moet u eventuele speciale opmerkingen over de bestelling invoeren in het veld ‘Verkopersmemo’ (dit is optioneel) en verder ter referentie.

 Ten slotte hoeft u alleen nog maar op de knop ‘Verzending bevestigen’ te klikken.

OPMERKING: u moet weten dat de knop ‘Verzending bevestigen’ niet verschijnt bij bestellingen die in aanmerking komen voor Prime-verzending. En daarom moet u voor deze bestellingen ‘Koop verzendservices’ gebruiken.
En als u een fout maakt bij het invoeren van de informatie, zoals de tracking-ID, kunt u de zending bewerken.

Vervolgens moet u in ‘Bestellingen beheren’ op de knop ‘Zendingen bewerken’ naast de bestelling klikken, vervolgens rechtsboven op ‘Verzending bewerken’ klikken en ook op de knop ‘Zending opnieuw bevestigen’.
Als u nu een bestelling voor meerdere artikelen ontvangt en deze afzonderlijk wilt verzenden, wordt de klant direct na het eerste artikel in rekening gebracht, zelfs als het artikel in meerdere leveringen wordt verzonden.
Als u klaar bent met het bovenstaande proces, moet u er helemaal klaar voor zijn om hetzelfde gemakkelijk te openen. En als u een probleem ondervindt, hoeft u alleen maar contact op te nemen met het Amazon Bellen. Dan zal techs u dan helpen met verdere passende instructies.