Hoe Wissel Ik Mijn Cadeaubonnen In Op Amazon?

Wil je je cadeaubon kunnen verzilveren op je Amazon-account? Als dat zo is, zou je heel blij zijn te weten dat je de perfecte blog hebt gemaakt. En als u ook andere vragen heeft, kunt u gerust contact opnemen met het Amazon klantenservice nummer. Dan helpen de in aanmerking komende en ervaren experts u binnen de kortste keren met de benodigde oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om uw Gift Card-saldo toe te passen op uw Amazon-account; u hoeft alleen de instructies te volgen om de gewenste resultaten te krijgen:

  • Allereerst moet u naar Amazon gaan en vervolgens moet u inloggen op uw account.
  • Zoek vervolgens de Amazon-cadeaubon ‘Claimcode’. Op de fysieke kaarten moet je misschien een coating wegkrabben of aan een lipje trekken om het te onthullen.

BELANGRIJK: u moet weten dat de ‘claimcode’ en het ‘serienummer’ van de kaart twee verschillende dingen zijn. U vindt het serienummer meestal onderaan de kaart en heeft 16 of meer nummers. De ‘Claim Code’ is korter en ook een combinatie van letters en cijfers.

 Nadat je dit hebt gedaan, moet je op je Amazon-accountpagina de optie ‘Cadeaubon’ selecteren, je zult deze bovenaan de pagina zien staan.
 Je moet nu de knop ‘Een cadeaubon inwisselen’ selecteren.
 En nu moet u de ‘Claimcode’ invoeren en vervolgens moet u de knop ‘Toepassen op uw saldo’ selecteren.
 Je zou moeten zien dat het geld van de cadeaukaart is toegepast op je volgende aankoop. Je hoeft alleen maar naar de Gift Card Account-pagina te gaan om je saldo te controleren.

OPMERKING: Als u nu afrekent terwijl u een Amazon-aankoop doet, moet u ervoor kiezen om het saldo van de cadeaubon niet te gebruiken als u het voor een andere keer wilt bewaren.

Nadat je de stappen volledig hebt doorlopen, zou je tevreden en goed moeten zijn om op elk moment hetzelfde aan te pakken. Maar als u gerelateerde problemen tegenkomt, moet u bellen Amazon servicenummer. En de technici staan ​​dan klaar om u te begeleiden met verdere oplossingen.