stappen om Amazon Prime Video-account te beheren!

Amazon .com werd gelanceerd met de missie om ‘s werelds meest klantgerichte bedrijf te zijn. Als u op zoek bent naar manieren om te schakelen of een account toe te voegen in Amazon’s prime video of andere soortgelijke soorten multimedia-ondersteuning. Bel het telefoonnummer van de Amazon-helpdesk voor de nodige ondersteuning. Neem contact op met de technische agenten en zij zullen u snelle en gerichte oplossingen bieden. Het ondersteunend personeel zal u helpen met onmiddellijke technische ondersteuning. Het uitzonderlijke ondersteuningsteam is slechts een telefoontje verwijderd.

Neem contact op met het technische ondersteuningsteam van Amazon. Het team streeft ernaar om de klanten duurzame oplossingen te bieden. Het uitstekende technische team is slechts een telefoontje verwijderd. De techneuten streven ernaar om complete en gecorrigeerde oplossingen aan te bieden en als gevolg daarvan hebben klanten de neiging om minder wachttijden te hebben om de problemen rechtstreeks met de experts te beschrijven.

Snelle stappen voor het beheren van een Amazon prime-video-account

Met behulp van de onderstaande stappen is het beheren van Amazon’s prime Video-account vrij probleemloos en effectief, zoals benadrukt:

• Open eerst Amazon’s prime App op je telefoon.

• Klik op ‘Mijn spullen’ onder aan het app-scherm van uw Prime Video.

• Scrol omlaag naar “Profielkiezer” in de vervolgkeuzelijst en tik op het pictogram “+” om een ​​nieuw profiel aan te maken.

• Klik in de vervolgkeuzelijst “Profielkiezer” op “Profielen beheren” en kies het “Profielpictogram” dat u wilt beheren.

• Tik op “Profiel verwijderen” om een ​​profiel te verwijderen.

Neem voor gerelateerde vragen gerust contact op met het gratis hulplijnnummer van Amazon Helpdesk Telefoonnummer Nederland. Het toegewijde team van techneuten is bedreven in het leveren van complete en gecorrigeerde oplossingen om soortgelijke problemen ook in de toekomst te voorkomen. Bovendien kunnen gebruikers ook de zelfhulp- of doe-het-zelf-practicumblogs raadplegen voor meer tips of informatie. De technische agenten hebben al een groot aantal vragen opgelost en zijn in staat om meer dan dat op te lossen. De eersteklas klanttevredenheid van wereldklasse wordt direct voor de deur afgeleverd.