Hoe toegang krijgen tot ondertitels op Amazon Prime Video?

Wil je toegang hebben tot ondertitels op Amazon Prime Video? Welnu, je zou blij zijn dat je de juiste keuze hebt gemaakt door naar deze blog te komen, en je zult zeker geen spijt krijgen van je beslissing. En als u ook andere gerelateerde problemen heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken, u hoeft alleen maar het Amazon Customer Care-nummer te bellen zonder enige aarzeling. Dan biedt het meest getalenteerde en in aanmerking komende team van experts u meteen passende oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om ondertitels op Amazon Prime Video te krijgen met behulp van de webplayer:

 Allereerst moet je een video afspelen met beschikbare ondertitels.

 Klik daarna op het tekstballonpictogram ‘Closed Caption or Subtitles’.

 Vervolgens moet u op de gewenste ‘Taal’-optie klikken, zoals Engels (CC).

OPMERKING: En als u nu geen opties in dit menu ziet, betekent dit dat de video geen ondertitels beschikbaar heeft. Dit komt omdat er sommige video’s zijn die meerdere taalopties hebben, sommige hebben er maar één en andere hebben helemaal niets.

 Je hebt nu de ondertitels met succes ingeschakeld.

En als u wilt leren hoe u uw Amazon Prime-ondertitels kunt beheren, kunt u deze onderstaande stappen volgen;

 U moet beginnen door naar Amazon.com/cc te navigeren.

 En dan heb je drie voorinstellingen om uit te kiezen, en als je er een wilt wijzigen, hoef je alleen maar op de knop ‘Bewerken’ te klikken.

 U moet nu de tekstkleur, -grootte, lettertype, schaduw of omtrek, achtergrondkleur, enz. kiezen en vervolgens op de knop ‘Opslaan’ klikken.

 Eindelijk, je hoeft alleen maar je nieuwe presets te controleren, en dan kun je doorgaan en doorgaan met bewerken totdat je tevreden bent.

Als je eenmaal klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande stappen, zou je helemaal goed moeten zijn om gemakkelijk toegang te krijgen tot het benodigde. Als u echter een soort van vragen tegenkomt, kunt u rechtstreeks contact opnemen met het Bellen Amazon. En dan zullen de technici die in staat zijn om alle gerelateerde problemen aan te pakken u onmiddellijk helpen.